Costul livrarii produselor este  25 lei oriunde in Romania. In cazul coletelor mai grele de 10 kg, costul transportului poate creste, iar cumparatorul va fi anuntat despre acest lucru. La stornarea comenzilor neridicate sau returnate, costul de transport nu se storneaza.

ATENTIE: Firma de curierat va elibera chitanta sau bonul fiscal pentru plata efectuata ramburs la curier!

Coletul se poate verifica de fata cu reprezentantul  firmei  de curierat. Produsele sunt asigurate pana la primirea de catre clientul nostru.

Livrarea produselor se face in functie de stocul produselor in momentul plasarii comenzii, iar termenul de livrare este de 24 - 72 ore din momentul confirmarii comenzii (exceptand zilele nelucratoare de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale). In cazul produselor importate direct de  SC  FORA ONLINE CLASIC  SRL si care nu se afla in stoc, termenul de livrare se poate prelungi cu pana la 20-30 zile lucratoare.

Livrarea produselor se realizeaza prin intermediul companiilor de curierat rapid. Produsele se afla si se livreaza in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. Produsele sunt comercializate si livrate doar in Romania.

Procesarea comenzilor se va face in ordinea inregistrarii lor in sistem. Dupa procesarea comenzii vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a stabili detaliile de livrare. Comenzile primite la sfarsitul saptamanii vor fi procesate incepand de luni in ordinea primirii lor.

Plasarea unei comenzi online valide nu garanteaza clientului rezervarea si/sau livrarea produsului comandat. Confirmarea stocului si rezervarea produsului in vederea onorarii comenzii se face de catre operatorii nostri prin telefon sau prin e-mail. Anularea comenzilor online de catre cumparatori se face telefonic sau prin e-mail trimis pe adresa contact@fora.ro.

Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor si a campaniilor de reduceri

In perioada sarbatorilor de Paste, de Craciun, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 7-20 zile lucratoare.