Accesarea si folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.fora.ro, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.    

     Magazinul online www.fora.ro  este administrat si detinut de SC  FORA ONLINE CLASIC  SRL  si isi rezerva dreptul de a aplica, conform legislatiei in vigoare, termini si conditii care se adreseaza clientilor consumatori, clientilor neconsumatori  si utilizatorilor fora.ro  si/sau celor care incheie contracte la distanta.

    Domeniul www.fora.ro  impreuna cu magazinul virtual si toate instrumentele software/baze de date necesare este administrat de SC  FORA ONLINE CLASIC  SRL in scopul comercializarii produselor prezentate pe site.

    Partenerul comercial al clientului, persoana  fizica sau juridica, este SC  FORA ONLINE CLASIC  SRL care are in proprietate, vinde catre clientul persoana fizica sau juridica produsele prezentate in site si incaseaza de la acesta contravaloarea lor. SC  FORA ONLINE CLASIC  SRL furnizeaza bunurile si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. SC  FORA ONLINE CLASIC  SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.fora.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori, in acest sens, SC  FORA ONLINE CLASIC  SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri ale serverului pe care este gazduit. SC  FORA ONLINE CLASIC   SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.fora.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

SC FORA ONLINE CLASIC SRL garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.fora.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei FORA ONLINE CLASIC fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programele, elementele de grafica, sunt proprietatea SC FORA ONLINE CLASIC SRL , sau, dupa caz, a furnizorilor produselor  oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin de acord cu mentionarile de mai sus.

 

Din motive  justificate  “www.fora.ro”   isi rezerva dreptul de  a  refuza/restrictiona  accesul/ colaborarea cu clientii/utilizatorii care manifesta comportament si/sau  limbaj neadecvat , au in istoricul comenzilor livrari refuzate sau prin anumite metode pot aduce prejudicii  fora.ro

Expedierea oricarei comenzi valide a unui client de catre furnizor in timpul cel mai scurt, respectiv in termenii prevazuti la sectiunea “Livrare” Comenzile primite in zilele de sarbatoare vor fi expediate in prima zi lucratoare. Se considera comanda valida acea comanda care are toate informatiile cerute de formular completate corect. Ofera cumparatorului inainte de finalizarea tranzactiei posibilitatea de a vizualiza valoarea finala a produselor si a taxelor de transport aferente. Preturile afisate sunt exprimate in RON si includ TVA. Clientul poate face modificari in ce priveste cantitatea, adresa de livrare si are posibilitatea de a reveni asupra unor optiuni anterioare Expedierea catre cumparator a comenzii, prin e-mail, in forma in care a fost incheiata, fara posibilitatea de a fi modificata de nimeni, in nici un fel. Magazinul se obliga sa nu faca publice datele personale ale clientilor sau tranzactiile efectuate. Datele personale vor fi folosite doar in scopul declarat in sectiunile anterioare. Personalul care administreaza magazinul nu are acces la editarea datelor clientului, la editarea continutului comenzilor sau al istoricului comenzilor. Comanda primita de la client este considerata contract si se supune prevederilor legii privind regimul juridic al contractelor la distanta. Preia si comunica celor abilitati sa rezolve orice solicitare venita de la clienti, in timpul cel mai scurt.

 

PRETURILE

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, SC FORA ONLINE CLASIC  isi aloca  dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca. Daca ati comandat un produs cu pretul/disponibilitatea afisat eronat, veti fi contactat prin e-mail sau telefonic pentru a valida comanda in noile conditii. Preturile produselor de pe www.fora.ro sunt exprimate in lei, includ TVA si sunt valabile sub rezerva erorilor de pret/disponibilitate umane de introducere.

 

Prin accesarea site-ului www.fora.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse  sau  trimiterea de         e-mail-uri adresate SC  FORA   ONLINE CLASIC   SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC   FORA  ONLINE  CLASIC  SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Inregistrarea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de catre operatorii nostri in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul standard de livrare este de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. In cazul produselor importate direct de  catre  SC  FORA ONLINE CLASIC  SRL si care nu se afla in stoc, termenul de livrare se poate prelungi cu pana la 20 zile lucratoare.

In perioada sarbatorilor de Paste, Craciun  si  a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 7-20 zile lucratoare.

Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate/puse la dispozitie de producatori si/sau furnizori iar Vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Vanzatorul isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

Orice problema cauzata de produsele/serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15-20 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

Vanzatorul nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si Conditiilor.

Vanzatorul nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultate  din imposibilitatea de  accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

Va informam ca eventualele reclamatii privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul receptiei produsului.

 

 Modalitati de plata

Puteti achita orice produs comercializat de SC FORA ONLINE CLASIC SRL prin urmatoarele metode:

- Ramburs (la livrare)

- Transfer bancar in contul RO75 BTRL RONC RT0CE 587 4401 - Banca Transilvania

- Online cu cardul de debit.

 

INREGISTRAREA COMENZII

 

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nicio notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul site-ului, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu acest site sau luati sau nu in considerare informatia gasita aici.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa FORA ONLINE CLASIC

Obligatiile dumneavoastra la inregistrarea comenzii

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare a comenzii si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. Puteti face o comanda la noi prin formularul nostru de checkout sau telefonic.

Dupa comanda, puteti primi un rezumat al comenzii in care veti avea detaliat produsele comandate si datele personale.

Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc.) asa cum sunt ele scrise. Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care printr-un e-mail sau sms  sunteti anuntat ca firma de curierat a preluat coletul. La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email, sms sau telefonic  despre  motivul refuzului.

Vom putea refuza o comanda daca:

- nu avem pe stoc produsul comandat - plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii prin transfer bancar sau online cu cardul bancar - a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului - nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc.)

O comanda depusa pe site-ul fora.ro are statusul initial Plasata/Noua si va fi valida dupa confirmarea telefonica sau prin sms ca produsele exista in stoc sau la furnizor, nici o comanda nu este eligibila daca nu este confirmata. Dupa plasarea unei comenzi se va trimite un email automat care anunta daca comanda a fost plasata cu succes apoi urmeaza procesul de verificare pentru o eventuala confirmare, comenzile care contin produse ce nu se afla in stoc si nu pot fi livrate nu vor fi confirmate. Pozele ce apartin site-ului  fora.ro sunt cu titlul de prezentare, produsele sunt in limita stocului disponibil.

Toate produsele vandute de SC  FORA ONLINE CLASIC  SRL beneficiaza de Garantie in conditiile prevazute de lege.

Produsele sunt in limita stocului disponibil. In cazul epuizarii stocului reprezentantul /vanzatorului va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

Pozele pot avea caracter informativ. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

 

COPYRIGHT – DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.fora.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC FORA ONLINE CLASIC SRL si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii SC FOR A ONLINE CLASIC SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a  SC FOR A ONLINE CLASIC  SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

In cazul in care observati o incalcare a drepturilor de autor de catre fora.ro va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de contact@fora.ro

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC  FORA ONLINE CLASIC  SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

 


PROMOTII SI CONCURSURI

 

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site.

 

ACCESUL LA SITE

 

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru. Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola.

Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica, etc. continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

SC FORA ONLINE CLASIC  SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor FORA ONLINE CLASIC  SRL, fara acordul scris al acesteia.

Confidentialitatea datelor este de o importanta deosebita pentru fora.ro si dorim sa fim deschisi si transparenti in privinta prelucrarii datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politica in care este definit modul de prelucrare si de protejare a datelor dumneavoastra cu caracter personal. Conform cerintelor Regulamentului general privind datele personale (GDPR) si ale legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si toate actele normative care reglementeaza aceste operatiuni, FORA ONLINE CLASIC  SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.